A fenék környékéről hogy szedjem le a szőrt?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 12. 22:42
4/14 anonim válasza:
Én borotvát ajánlom csak az a baj vele,hogy elég hamar ki nő tőle de jobb mint a gyanta szerintem,de hát kinek,hogy jobb.
5/14 anonim válasza:
Én epilálom. Az csak a szőrt szedi ki és ha első húzásra nem is, akkor simán átmehetsz háromszor, négyszer is, mert csak a szőrt húzogatja. Gyantával egyszer próbáltam, alig szedett ki egy kis szőrt folyton visszaraktam lerántottam és a végén már véres lett. Boáá mégegyszer olyan fájdalmat, hát kösz nem. Akkor inkább a borotválás bár az nem tartós.
6/14 anonim válasza:
Én simán kézzel szoktam kiszedegetni, van úgy hogy unatkozom pl. gépezés közben és akkor kihúzok egyet-egyet. Meg zuhanyzás alatt is jó program, akkor könnyebben kijön mert nedves.
7/14 anonim válasza:
utolsó sok eszed lehet ha a seggedben turkálsz gépezés közben..
ahhoz a géphez se ülnék le. szépen elkapnék 1 kóli bakteriális fertőzést.:D
8/14 anonim válasza:
23:07-nek: köszönöm a boldog perceket! :D vajon miközben ezt írta, mit csinálhatott? :D na jó, oké, nem szemétkedek, de ez akkor is ááááááááá xDDDD
9/14 anonim válasza:
Én is az epilálást ajánlom... nem is fáj annyira.. borotvával nem az igazi..
10/14 anonim válasza:
Egy jó nagy szellentés egy öngyújtó felett. :)
Csak legyen kéznél poroltó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!