Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Befestettem a hajam szőkére....

Befestettem a hajam szőkére. Apa tudta nélkül. Hogy mondjam el neki, hogy ne akadjon ki?

Figyelt kérdés
egyedül élek vele, és mondta hogy csak 18 éves korom után lehetek szőke :S 15l
2011. aug. 12. 21:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
hát most már tökmindegy ha kiakad,ha nem ez most már így marad,amíg le nem kopik D:
2011. aug. 12. 22:52
 12/21 A kérdező kommentje:
Most nincs otthon, holnap irok :D
2011. aug. 12. 22:56
 13/21 anonim ***** válasza:
de legalább jó lett, jól áll?:D
2011. aug. 12. 23:08
 14/21 A kérdező kommentje:
Aha, iszonyatjo *.* imádom :D
2011. aug. 12. 23:14
 15/21 anonim ***** válasza:
sztem hamar megnyugszik majd akkor. :D
2011. aug. 12. 23:55
 16/21 anonim ***** válasza:
30%
szerintem bolond vagy, mármint milyen gyerek az akinek megmondják kerek perec, hogy nem, majd megcsinálja? én soha nem mernék ilyet, pedig még az életben nem ütöttek meg.... hiába, szerintem a mai generációból teljesen kipusztult a tisztelet, és szófogadás..... undorító
2011. aug. 13. 01:09
 17/21 anonim ***** válasza:
66%
Utolsó: Szerintem minden normális gyerek lázad a szülei ellen. És ez régen sem volt másképp. Kérdező, én is hasonló cipőben járok, csak én industrial piercinget csináltattam a szüleim tudta nélkül.xD nem tudom mit fognak szólni, szóval tökéletesen át tudom érezni a helyzeted. De már úgysem tud mit csinálni, néhány nap múlva pedig megnyugszik. Sok sikert, és majd írd le mi lett.
2011. aug. 13. 10:49
 18/21 A kérdező kommentje:
na elmondtam... azt mondta hogy neki ez nem tetszik, fiatal vagyok,tönkre fog menni a hajam... én tudom hogy tökre megy a szőkétől, de ez van :D és mondta hogy legalább egy picit festessem át barnábbra, és ugy okés... szval sztem veszek vmi hamvasszőke festéket, vagy igy hagyom :D nem is tudom hogy befogná e a hamvasszőke :S :D
2011. aug. 13. 11:02
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Meg kellett volna mondanod, hogy nem lehet ilyen gyorsan 2 festés egymás után, kell közötte min 3 hetet várni, akkor is, ha nem igaz ;) ez ilyen csajos dolog, ő úgyse tudja:)) Mire letelik, már hozzá is szokott.
2011. aug. 13. 12:19
 20/21 anonim ***** válasza:
ez igaz :D pár nap múlva már felse fog neki tűnni :))
2011. aug. 13. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!