Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyibe kerül egy kozmetikai...

Mennyibe kerül egy kozmetikai arckezelés? Megéri?

Figyelt kérdés
Eltünteti a pattanásokat? Mennyi idő a kezelés? Van benne arcmasszírozás? Tapasztalatok is jöhetnek.
2011. aug. 11. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Egy jó kozmetikus, aki nem ver át így csinálja:

1. Arctisztítás (arctejjel)

2. Tonizálás

3. Arcmasszázs gőz alatt (van aki külön választja, de szerintem így jobb elviselni a gőzölést)

4. A megpuhult bőr kitisztítása (azaz a patik kinyomkodása)

5. Fertőtlenítés (vagy valamilyen szesszel, vagy úgy nevezett Vio készülékkel)

6. Microdermabrázió (ez elég drága (kb. 15.000,-), de ha nagy patijaid vannak NEM SZABAD ILYET CSINÁLNI!!! Viszont amúgy nagyon-nagyon széppé teszi a bőrt, persze nem egy alkalom után.)

7. Kérhetsz UH kezelést hozzá, akkor az itt következik. Az UH-val mélyebbre juttathatnak hatóanyagokat. Ez mondjuk a ráncok ellen jó.

8. Bőr nyugtatása. Vagy csak pakolással, vagy hideg-meleg vasaló használatával

9. Tápláló pakolás

10. Befejező krém, amivel haza mehetsz

Na ez egy szép tini kezelés. Persze ennek a felét szokták megcsinálni.

Fősuli után pár évre tanultam kozmetikát, de mivel jött a baba, így nem dolgozom benne.

2011. aug. 11. 21:21
 2/6 anonim ***** válasza:

nekem kb 1 óra volt múltkor..bár már eléggé be volt gyűlve az arcom (kozmetikus mondta így ) :)) szóval eléggé fájt a nyomkodás de ki lehet bírni

5000 Ft volt, elég sok de elég kb félévente, és szépen kitisztul a őröd :)

2011. aug. 11. 21:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Bocsi! A microdermabrázió inkább a gőz elé kerül.
2011. aug. 11. 21:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Vudapeesten kb 5-7 ezer forint de ha első alkalommal mész nem lesz nagy javulás ezért kell uutánna még kb.2 szer 3 havonta járni és utánna már elég ffél évente.szerintem ha almész végül 1 kozmetikushoz arra a hétre ne nagyon tervezz prograokat mert valamely nagyon csúnyán nyomkodja és piros lesz meg sebes 5 napig.
2011. aug. 11. 21:38
 5/6 anonim ***** válasza:
bocsi Budapesten ezt akartam írni:)
2011. aug. 11. 21:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi az információ dús válaszokat :) Majd akkor félreteszek egy kis pénzt és elmegyek egy ilyen kezelésre, de ha látok javulást lehet újra meglátogatok egy kozmetikust. :D
2011. aug. 11. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!