Szőke hajra milyen sampont, ill. balzsamot ajánljátok? Vmi nem túl drágára gondolok.
Figyelt kérdés
Vmint egyéb, hajra való cucc is érdekel, pl. hajpakolás, ami jó festett hajra.2011. aug. 11. 15:41
1/5 Łili válasza:
sya..én a pantent használom balzsamként és az elsev-et meg samponnak de nekem is szőke hajam van de nem mindegyik vált be.DE a balzsam pantenbe nagyon jó.az ára meg mindenhol változó boltonként.
2/5 anonim válasza:
piros flakonos elseve sampon es balzsam. nem mondon h a legolcsobb de nem veszes az ara es nekem ez volt az eddigi legjobb. a kovetkezo festesig tartja a haj szinet es nagyon puha meg jo illatu lesz a haj es kevesbe zsirosodik. amugy en is szoke vagyok es nekem ettol meg 3 het utan se sargul be a hajam...ugyan olyan szinu marad.
google.com/m/imgres?q=sampon&start=21&site=images&imgid=ANd9GcTtj0ZNT9iECMVHkQXLTqNBPeduOb8-9WnlbEjx2uQUkOVfWoTEXtvQfIE&imgsz=55303&imgurl= [link]
3/5 anonim válasza:
syoss nekem bevált..igaz én barna hajú vagyok...
4/5 anonim válasza:
Nivea Szőke sampon és balzsam. [link]
5/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!
2011. aug. 11. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!