Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőke hajra milyen sampont,...

Szőke hajra milyen sampont, ill. balzsamot ajánljátok? Vmi nem túl drágára gondolok.

Figyelt kérdés
Vmint egyéb, hajra való cucc is érdekel, pl. hajpakolás, ami jó festett hajra.
2011. aug. 11. 15:41
 1/5 Łili válasza:
sya..én a pantent használom balzsamként és az elsev-et meg samponnak de nekem is szőke hajam van de nem mindegyik vált be.DE a balzsam pantenbe nagyon jó.az ára meg mindenhol változó boltonként.
2011. aug. 11. 15:56
 2/5 anonim ***** válasza:

piros flakonos elseve sampon es balzsam. nem mondon h a legolcsobb de nem veszes az ara es nekem ez volt az eddigi legjobb. a kovetkezo festesig tartja a haj szinet es nagyon puha meg jo illatu lesz a haj es kevesbe zsirosodik. amugy en is szoke vagyok es nekem ettol meg 3 het utan se sargul be a hajam...ugyan olyan szinu marad.

google.com/m/imgres?q=sampon&start=21&site=images&imgid=ANd9GcTtj0ZNT9iECMVHkQXLTqNBPeduOb8-9WnlbEjx2uQUkOVfWoTEXtvQfIE&imgsz=55303&imgurl= [link]

2011. aug. 11. 15:57
 3/5 anonim ***** válasza:
syoss nekem bevált..igaz én barna hajú vagyok...
2011. aug. 11. 16:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Nivea Szőke sampon és balzsam. [link]
2011. aug. 11. 20:37
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!
2011. aug. 11. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!