A japán nőknek tenyleg olyan szép a bőrük, vagy agyonsminkelik magukat? (:
pl. ő : [link]
vagy ő: [link]
mert nagyon szép bőrük van... és a szemeik is olyan széépek :O:)
Hát ha a külső hatásokat nézzünk, a Nap nagyon előkelő helyet foglal el. Kb. egy szinten van az életmóddal.
Nézd csak meg azoknak az embereknek a bőrét, akik ész nélkül napoztak és szoliba jártak, úgy néznek ki 25 évesen mint egy 40 éves. Nem egy ilyen ismerősöm van.
én nem jarok szoliba, a napon sem töltök orak hosszat...
vlágos bőröm van,csak picit pattis vagyok,de nem nagyon lehet eszrevenni,mert olyan aprok....csak ha vegighuzom rajta ujjaim,akk lehet szinte csak eszrevenni.
hat igen,z mar a genetikan is mulik
A japán nőknek tényleg alapból szép bőrük, sima arcvonalaik és szép egyenes hajuk van.
"szerintem az ázsiai nők a legszebbek... szőrtelenek, szép a bőrük, dús a hajuk, a szemük gyönyörű... "
Na ez viszont kollektívan nem igaz az ázsiaiakra. Menj el Malajziába, Indonéziába, olyan pajeszos, hónalkutyás nők vannak, hogy phejj.. Ráadásul a barnabőrű ázsiak nem is szépek.
,,honaljkutyas,,:D
amugy egyetertek,a barnabőrüek nekem sem tetszenek
és nem tudja valaki,h milyen teak jok a bőrre?
hallottam már a csalantearol,de nemtudom,mennyire hatasos.
erdemes lenne kiprobalnom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!