Lány létemre én szőrösnek látom a hasam. Nagyon zavar!
Mit tegyek?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok.. Anyám szerint nem feltűnő.. Engem viszont nagyon zavar.. A pasimmal 11 hónapja vagyunk együtt de mindig megpróbáltam úgy viselkedni, hogy ne vegye észre.. De most közeleg a nyár.. Szeretném ha tudna róla, meg nem is, félek hogy ki fog nevetni.. Lehet ezzel valamit kezdeni vagy csak egy kis önbizalom hiányzik? =/ /A gyantáról azt mondták, hogy ritkul is a szőr tőle... De ettől is erősödik ugyanúgy a szőrszál?/
(Normális válaszokat írjatok légyszi!)
2009. ápr. 12. 10:57
1/10 anonim válasza:
borotváld rendszeresen , vagy gyantáztasd.
én is minden egyes nap borotválkozom, pedig lány vagyok, inkább megcsinálom, mert az sokkal gázabb, ha ott hagyom a szőrt.
2009. ápr. 12. 11:11
2/10 anonim válasza:
Mindenkinek vannak szőrszálak a hasán, hülyeség lenne hozzányúlnod, bármilyen módszert is választanál. Nem hinném, hogy zavarná a barátodat, természetesen ha nem dzsungelra emlékeztet a szőrzet. :) Úgyhogy ne foglalkozz vele, az ilyen piheszerű szőröket hagyni kell úgy ahogy van, sokkal rosszabb amikor elkezd nőni, és szúrni fog. Egyúttal az ember az egész testét legyantáztathatná, mert hát mindenhol van egy kis szőr, még ha ha nem is szúr szemet. Egyébként meg ha majd barnulsz, a barna bőrön kevésbé lesz feltűnő.
2009. ápr. 12. 11:12
3/10 A kérdező kommentje:
borotválni nem szeretném mert látom a lábamon hogy mennyire gyorsan nő és mennyire megerősödött.. hát ha tükörből nézem akkor nem feltűnő.. csak ha lefelé nézek a hasamra akkor látom.. de inkább a köldökön körüli részen látom igazán csúnyának... hallottam arról h ki lehet szőkíttetni.. ez mennyire válik be?
2009. ápr. 12. 12:53
4/10 anonim válasza:
Nekem is szőrős de csak egy picit a köldökömnél nekünk vannak pici gyantacsíkjaink két hetente fél perc alatt meg tudom csinálni vele.;):)
2009. ápr. 12. 15:49
5/10 anonim válasza:
Én is szendesek ez miatt rendesen... Szerintem nekem szőrösebb, mint az átlag, nem csak a köldököm körül van, hanem közében is látok egy kis csíkot:S jó nem olyan férfias, kis pihe szőrök, de azért nem is vmi csajos...
Egyik barátnőmnek is ilyen, ő elkezdte epilátorozni, de attól még csúnyább lett.
Én szőkíteni szoktam 1 hónapban egyszer. Elég sötét a hajam is sajnos, szóval a szőröm is sötét barna amúgy:S
Az a baj, hogy nyáron, ha lebarnulok eléggé világít rajta a szőke is:S
2009. ápr. 12. 16:48
6/10 anonim válasza:
én pont ezért borotválom, gyorsan nő, meg stb, de megéri mindennap "rendbe tennem" magamat 10 perc alatt a problémás helyeken, inkább mint hogy ott virítsanak a szőrök...
gyorsan nő? nem kell megvárni amíg visszanő, ha kell naponta . ennyit azért lehet foglalkozni magával egy leányzónak =)
2009. ápr. 12. 17:36
7/10 A kérdező kommentje:
Végülis ma beszéltünk a barátommal és megmutattam neki is.. :) A vártnál 1000x jobban reagált.. Annyit mondott, hogy ezen mi a titkolnivaló? .. Most már nem kell rejtegetnem előtte a hasam :$
2009. ápr. 12. 20:06
8/10 anonim válasza:
háT éN A HELYEXDBEN NEM CSINáLNéK VELE SEMMIT MERT AH LEBOROVáLOD AKKOR MAJD HA KEZZ KINONI TUSKéS LESSZ éS HáT AZ OYLAN KELLEMETLEN éS IRRITáLO IS LEHET éS A SZOKITéS PEDIG NYáRON A LEBARNULT BORON MEGLáTSZIK UGYHOGY AZT SE SZERINTEM NEKEM MONDJUK A KEZEM OYLAN ELéGGé SZOROS DE NEM NON CSINáLOK BELOLE NAGY UGYET Má MEGSZOKTAM JA éN SCAK ABBAN AZ ESTBEN TENNéK VELE VALAMIT HA TéLLEG DZUNGELES LENNE
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!