Próbáltátok ezeket a hab hajfestékeket? Tényleg olyan, mint egy sampon?
Figyelt kérdés
Csak bedörgölöm és viszlát? Ez igaz?2011. aug. 10. 17:50
1/9 anonim válasza:
Ezt is ugyanúgy rajta kell hagyni, kivárni vele a hatóidőt. Plusz nekem a fodrászom azt mondta, hogy se ilyet se 10 perceset ne vegyek, mert ezek jobban károsítják a hajat, mint a hagyományos hajfestékek (mindig magamnak festem a hajam, tehát neki ebben nem volt üzlet, hogy ezt mondta, úgyhogy valószínűleg igaza is van).
2/9 anonim válasza:
Én úgy láttam a dobozon, hogy ezek csak 1-2 árnyalatot változtatnak, úgyhogy nem próbáltam. 10 perceset sem vettem, valamiért mindig úgy gondoltam, hogy 10 perc alatt nem lehet olyan jót csinálni, mint 20-30-40 perc alatt. :D
3/9 anonim válasza:
a perfect mousse 30perces,tényleg nagyon könnyű felvinni. de csak pár árnyalatnyi változtatást lehet velük.
4/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm, az nekem elég mert középszőkét szeretnék picikét világosítani, szóval gondolom arra jó lesz :)
2011. aug. 10. 19:07
5/9 anonim válasza:
Perfect mousse ammónia mentes és jól "fed". Nálam number one.:)
6/9 A kérdező kommentje:
Értem, és utolsó: csak bedörgölöd, mint egy samport, és mindenhol eloszlik, v ez csak kamu? Ez érdekelne a legjobban.
2011. aug. 10. 19:43
7/9 anonim válasza:
Utcsó vagyok.
Már festett a hajam, tehát először csak a tövén hagyom rajta (ez egy kicsit nehéz a hab miatt de megoldható), aztán meg csak mint egy sampont. Hosszú a hajam, 2 festék kéne rá, de ebből elég 1 is.:)
8/9 A kérdező kommentje:
Értem, és mi van, ha én az egészet festeném egyből? Mert régen mindig egybe festettem a hajamat nem pedig először a tövét, aztán a hosszát.
2011. aug. 10. 20:21
9/9 anonim válasza:
Ha mindig az egészet fested és egyben hagyod rajta az nem tesz túl jót a hajadnak, persze ha annyira kopik a többi része, vagy eddig csak színezővel festetted,akkor oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!