Valaki igénybe vette már a DermaHelp Acne Gyógyászati Központ valamelyik szolgáltatását? Tapasztalatok?
Én kicsit félek a gyógyszerektől. Tudom ez paranoiás meg összeesküvés elméletes vélemény, de a gyógyszegyártók sajnos nem az egészséges emberekből élnek meg.
Én annyiban vagyok szerencsés, hogy a háziorvosom egyben természetgyógyász is. Ami azért jó, mert tudja, hogy hol van az a határ, mikor elég a gyógynövény, natúr kozmetikum stb és mikor kell komolyabb dologra gondolni. Így ha nincs nagyobb probléma, akkor mindig megkapom a gyógyszer receptet is, meg a gyógytea stb receptet is, és választhatok melyiket akarom.
(Egyébként tiszta dr House a pasi, tehát csúnyán az ember szemébe mondja, ha hülye :D de az is jó benne még, hogy akármi gyanúsat lát, azonnal beutal más vizsgálatokra, nem cicózik meg gondolkodik, hogy mi lehet ez.)
Én ilyen szempontból szerencsés vagyok, kevesebb a felesleges mellékhatás, káros gyógyszer. :S
Amúgy ha konkrétan megmondják, hogy mi ennek a bőrbetegségnek a neve, és mivel kell kezelni, mire szolgál a gyógyszer, amit kapsz, akkor esetleg a mannaszappannál is meg lehet kérdezni, hogy szerintük okés-e, ha használod a szappant. Vagy ha biztosra akarsz menni, hogy nem fognak a profit miatt helyeselni, akkor írd fel pontosan mit tartalmaz a szappan és mire jó, és a bőrgyógyászt kérdezd meg, hogy mit gondol róla.
örülök, hogy bevált :)
szerintem lesz még ennél jobb is idővel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!