Hajhullás ellen Bánfi sampon, vöröshagyma vagy milyen gyümölcsöket egyek? Nektek mi segített? Amúgy sincs sok hajam, de a fejtetőmön elég gyér lett :S Hiába is tupírozom ott,5 perc múlva lelapul, mer annyira gyenge.
Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 17:16
1/4 anonim válasza:
hmm nekem rengeteg hajam van.. :S örülnék ha kihullana a háromnegyede xD akkor annyi hajam lenne mint bárki másnak.:D
2/4 A kérdező kommentje:
Jó neked :D Nekem meg alig van :S Nagyon utálom.
2011. aug. 9. 17:53
3/4 anonim válasza:
Szia, hány éves vagy? csak mert egyáltalán nem mindegy ebben az esetben. Anyukádnak, mamáidnak milyen haj sűrűsége van? Ha eléggé ritka a hajad, (gondom akkor már régóta eléggé hullhat is...) és nem genetikai probléma, akkor lehet, hogy valami vitamin hiányod van, vagy más szervi bajod( ritka,de előfordulhat-nem megijeszteni akarlak csak mondom) Menj el bőrgyógyászhoz, vagy dokihoz ő elküld vérvételre, és kiderül,hogy van e valami vitaminhiányod. Ő szerintem többet tudna segíteni mint mi:S. Sajnos nekem is nagyon hullik a hajam, mivel eleve is mennék pár nap múlva bőrgyógyászhoz, ezt is megfogom tőle kérdeni.
4/4 A kérdező kommentje:
Pár hónapja hullik. Anyumnak és mamámnak sincs vastag haja, de engem nem is az aggaszt, hanem inkább az, hogy nagyon hullik :S Jövőhéten meg is látogatok egy dokit :) 17 éves vagyok. Köszi, hogy válaszoltál.
2011. aug. 10. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!