Hol lehet vágatni ilyen tépett fazonú "emos" fizurát?
Figyelt kérdés
Már több fodrásznál is jártam még KÉPET IS VITTEM hogy egy értelmű legyen milyen hajat szeretnék de teljesen más lett a végeredmény, és jó lenne egy fodrász aki képes lenne ilyen fazonú fizurát vágatni mint ez: [link] 2011. aug. 9. 01:47
1/8 anonim válasza:
Sajnos ilyenre egy fodrász sem fogja neked levágni. Ezt neked kell belőnöd, ez van, sorry. Nekem is hasonló a hajam és hidd el, teljesen máshogy néz ki, amikor felkelek, vagy nem csinálok vele semmit, esetleg épp kijövök a fodrásztól. Ha gondolod, küldök videót, nem egy nagy durranás :) 20/L
2/8 anonim válasza:
Előző vagyok: jobban megnéztem a képet, és fogadni mernék, hogy ennek a csajnak eleve póthaja van, úgyhogy ilyened minden bizonnyal nem lesz, legalább is nem lesz ekkora látható különbség a fejed teteje és a hosszú hajvégek között.
3/8 Banánosfagyi válasza:
4/8 dR.senkiházi válasza:
utolsó ez egy tök átlagos haj,csak hátul meg van tupírozva rendesen + hajlakk
6/8 anonim válasza:
Kérdező! Ez póthaj. Ha jobban megnézed még színeltérés is van, a saját haja vállig ér és tupírozva van. Ilyet biztos hogy nem tudnak vágni "csak úgy".
7/8 anonim válasza:
Ha meg nem is póthaj, iszonyú dús haj kell ehhez a fazonhoz! Vágni nem hiszem hogy nehéz, szóval ha nem ilyen lesz, az nem a fodrász hibája!
8/8 anonim válasza:
Minek neked emós haj? Inkább fogd a Gilette pengét és borotváld le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!