Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajpakolást használtok?

Milyen hajpakolást használtok?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 10. 10:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
68%
most miért kell lepontozni? csak leírtam, amit kérdeztek...
2009. ápr. 12. 17:59
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
17:59-es ne foglalkozz az össze-vissza pontozgatókkal, úgysem az a lényeg, hanem az, hogy elírtad a véleményedet... Azt meg csak tán szabad...
2009. ápr. 13. 13:09
 13/18 anonim ***** válasza:
59%
jaj nem el, hanem LE! :)
2009. ápr. 13. 13:10
 14/18 anonim ***** válasza:
78%

Nekem van egy gyári hajpakolásom, Crema al latte a neve, fodrászkellékesnél szoktam venni.

Elég sokáig elég, nagy tégelyben van, nem is drága, asszem 1000Ft sincs. Ezt összekeverem tojással, mézzel és rárakom a hajamra. Egyszer egy fodrász azt mondta, hogy nem jó a pakolást a hajtőre tenni, mert sokkal gyorsabban fog zsírosodni a hajad szóval kend be az egészet! Be szoktam takarni fóliával a hajamat, törölközőt is rakok rá,az is jót tesz ha melegíted( hajszárítóval vagy feküdj ki a napra!). Minden hajmosás előtt megcsinálom ezt és tényleg nagyon hatásos szerintem. Ha utána csinálod szerintem ugyanolyan jó.

2009. ápr. 19. 17:40
 15/18 anonim ***** válasza:
86%
Kallostól a tejproteineset
2009. júl. 9. 21:43
 16/18 anonim ***** válasza:
77%
Én házilag készítem el a hajpakolásomat. Fényes lesz a haj, és még gyorsabban is nől.Íme a recept:1 tolyás, 3 kupaknyi citromlé, egy evőkanál őrölt kávé, és 3 teáskanál tejföl. Ezt hetente 1x csináld meg. Kb 20 percig hagyd a hajadon.Nekem bevált :D
2009. júl. 20. 21:37
 17/18 anonim ***** válasza:
jajj ne haragudj utolsó de nagyon bántja a szemem az a toLYás:DD
2010. máj. 4. 12:10
 18/18 anonim ***** válasza:
kallos creme al'latte tejproteines pakolás.használtam sárga tégelyes garniert is de nem igazán vált be
2011. jan. 28. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!