Tényleg a ricinusolaj növeszti a hajat?
Nem kérdés, főleg, hogy tök olcsó, a kérdés az, hogy az olaj, akkora csodaszer, vagy ha mondjuk olíva, kókusz stb. olajjal masszírozgatnám vagy félórát a fejemet hetente kétszer, akkor is ez lenne-e az eredmény, vagy tényleg ez a ricinus akkora nagy szám.
Kb. mint a narancsbőrnél, tök mindegy mivel, a lényeg az, hogy masszírozd.
Szerintem a masszázs többet ér. Az olaj hatására semmi bizonyíték sincs. Én is kipróbáltam, 3 hónapig hetente 2x-3x használtam, legalább 8 órát a hajamon hagyva, és mi lett az eredmény? Baromira elkezdett hullani a hajam, de nem nőtt gyorsabban semmivel.
Ezek az olajok (ricinus, olíva, stb.) semmit nem hatnak a hajnövekedésre, viszont nagyon jól ápolják a hajat. Az olíva meg a ricinus nem annyira, de a kókuszolaj nagyon jó. Sokkal könnyebb kimosni, mint a másik 2-t, és ez az egy, amiről tudományos kísérletekkel bebizonyították, hogy a hajszálak legbelső rétegéig behatol és nagyon jól ápol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!