Izzadás, végső megoldás?
Sziasztok!
A történetem nem olyan ritka eset, hónaljban vagyok izzadós,hónalj foltok, feszélyezve érzem magam miattuk, röviden ennyi.
Mindent kipróbáltam már Antisudorica és társaitól a biomódszerekig.
Most a bőrgyógyászom ajánlott, egy módszert, amit elmondása szerint sokan vállalnak. A dolog lényege, hogy elvágják műtéti úton néhány hónaljhoz vezető ideget, így le áll a mirigyek működése, megszűnik az izzadás. Csak zsíros krémmel kell kenegetni, hogy ne száradjon ki, szóval olyanszerű lesz, mint a könyök.
A TB nem támogatja, 100 000 Ft körül van, bár ez az utolsó visszatartó erő.
Mi a véleményetek erről? Esetleg hallottatok már erről (bár ezt kétlem..:()
Köszönöm!:)
17/L
Szia, én is nagyon izzadós vagyok, szerintem apámtól örököltem. Talpam - Hónaljam - Tenyerem tucsog a vízben sokszor, most is úgy izzadok ahogy illik, sokszor idegi alapon de 80%ban még télen is pólóba. Egyszerűen sok dologban hátráltat, én se vehetek fel fehér pólót, esetleg világosat, mert egyből meglátszik a folt, hiába fürdök napi 2-3x. Én mindig azzal bíztatom magam, hogy majd elmúlik, meg hogy ez a fiatal korom miatt van,de már egyre türelmetlenebb vagyok. Az antisudorica nekem sem használt, maximum 1óráig...Ha gondolod írj privit, beszélgethetünk, én is elvégezném egyébként ezt a mütétet egy kicsit később,míg erőt gyűjtök hozzá,csak anyum úgyse engedné most még. :S
üdv,egy sorstárs
16/L
ugyanez...fekete cuccokat hordhatok aminek ujja van...és kész....csááá...utálom...és rossz h nem vehetek fel fehér, vagy szines rövidujjut vagy hosszuujjut...mások el se tudják képzelni, mennyi erőfeszitésbe és kényelmetlenségbe kerül ez...unom is a fekete fölsöimet...:(:(:( kössz a tippet....ha lesz pénzem én száz h megcsináltatom :(
22L
Húú mennyien lettünk!:)
Nem akarok senkit elkeseríteni, de ez nem kinőhető dolog. Az orvosom mondta, hogy az idő múlásával csillapodik, mivel öregkorban lassabb a mirigyműködés. De én nem akarok addig várni, amíg unokáim lesznek..
Engem tényleg rettentően veszélyez, valamikor szabályosan undorodom magamtól.
16 éves lány, szerintem ne halogasd, nagyon szép éveket lehet így elveszíteni.
Ennyi pénzt meg szerintem megér az, hogy végre 100%osan jól érezzem magam.
Amúgy én csak hónaljban izzadok, máshol sehol semmi.. Jelenlegi terveim szerint a műtétet őszre tervezem. :) Olyan szép lenne, áááh :)))
Inkább meg kéne keresni az okát a kóros izzadásnak. Én is hasonló problémával küzdök, de nekem hormongondjaim vannak, lehet érdemes lenne neked is elmenned endokrinológushoz.
Még a levendula segíthet az izzadáson valamenyit, azt mondják a levendulás fürdővíz nagyon jó, nekünk zuhanyzónk van, szóval erről nem tudok nyilatkozni, én a teát próbáltam, de őszintén nem tapasztaltam a csodát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!