Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen haj all jol egy 24...

Milyen haj all jol egy 24 eves magas pasinak?

Figyelt kérdés

190 magas jo pocakos is barna haja van es vagy tul rovid vagy tul hosszu haja van soha nem tudja eldonteni h milyen legyen

amugy a baratom akirol van szo

2009. ápr. 9. 13:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez a stílusától is függ, meg a Te ízlésedtől. :) Nekem pl. tetszik a hosszú haj és kis (áll)szakáll, szerintem vagány, és frászt kapok a manapság divatos összevissza tépett frizuráktól - de a Te ízlésed lehet, hogy más.

Legegyszerűbb lenne egy fordászt megkérdezni, hogy az arcformájához szerinte mi állna jól. Csak nehogy "megkopassza"! Annyit tudok, hogy a túl rövid sokaknak nem áll jól, főleg, aki teltebb alkatú.

2009. ápr. 9. 14:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
nekem jobban tetszik a rovid kicsit borzos tepetebb valtozat xD
2009. ápr. 9. 15:53
 3/4 A kérdező kommentje:
farmer nadragot vesz fel mindig s aztan ami bluz kerul hozza a haja gondor amikor megno de nem szereti inkabb le vagja rovidebbre h ne lassa senki de van amikor meghadja el sem lehet igazodni rajta attol fugg milyen a kedve
2009. ápr. 9. 20:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Kopasz.

Az általában jó, és magának is meg tudja csinálni könnyen.

És még a viselése is kényelmes.

2009. ápr. 10. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!