Hány naponta mostok hajat? Vagy milyen sampont használtok?
Figyelt kérdés
Én eddig hetente 2-szer mostam, de sampont kellett váltanom, mert nagyon korpásodott a hajam, most jelenleg már nem korpás, de annyira zsírosodik, hogy át kellett állnom a kétnapos hajmosásra, de már így is másnap, jócskán zsírosodik. VAn valami ötletetek a túl zsíros hajra, meg hogy ne korpásodjon, nagyon nehéz olyan sampont találnom, amitől nem korpásodik.
Minek ennyi márkás trutyi? Neked vékony szálú hajam van, és a tesco gazdaságos samponnal mosom. Én is két naponta szoktam, de van hogy három. ugyan olyan a hatás mint a márkás samponnal, vagy még jobb is.
15L
2011. aug. 4. 18:47
12/22 anonim válasza:
3 naponta mosom a hajam. Koffeines alverde samponom van.
2011. aug. 4. 18:48
13/22 anonim válasza:
én 3 naponta és Head & Shoulders használok, amitől nem korpásodik a hajam, nekem szerencsére nem szíros a hajam:) de van spampon direkt zsirosodás ellen, probáld ki vagy valamilyen hajpakolást hátha segít:)
2011. aug. 4. 18:54
14/22 anonim válasza:
A zsírosodásra sajnos én sem találtam még megoldást. 2-3 naponta mosok hajat vagy Dulgon kids vagy Babylove samponnal. Teszek rá valami balzsamot, általában Fructis tápláló ápolást vagy göndör hajra való Isanát. Utána jöhet rá egy kis kókuszolaj. Ez a rutin nagyon bevált nekem, nem károsodik a gyakori hajmosástól a hajam. (Egy combig érő sörénynél azért nem mindegy, egy rossz sampon pár mosással taccsra tudja vágni, ahogy már meg is jártam régen a WU2-vel.)
Korpásodásra a családban a Schwarzkopf Seborin samponja nagyon bevált.
2011. aug. 4. 19:30
15/22 anonim válasza:
Naponta,most jelenleg Schaumát használok,de változó hogy mikor milyet,balzsamot is használok hajmosás után,és utána még egy másfajta balzsamot is aminem kimosandó,pakolást hetente 1*használok még.
2011. aug. 4. 20:31
16/22 anonim válasza:
2naponta mosom. Gliss Kur Ultimate Repair samponnal, balzsamnak vagy Serical Latte vagy Serical Placenta vagy Milk&Honey:)
2011. aug. 4. 20:48
17/22 anonim válasza:
én heti 2 és a pantene colour protect festett hajra való sampont használom
2011. aug. 4. 21:33
18/22 anonim válasza:
2 naponta WU2-vel, igaz 2 centis hajam van mivel fiu vagyok
2011. aug. 4. 23:11
19/22 anonim válasza:
Syoss a legjobb. Imádom.
2011. aug. 5. 00:17
20/22 anonim válasza:
Schauma push up sampon
én hetente 2x mosok hajat, este lefekvés előtt SZÁRAZ SAMPONT használok!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!