A ricinusolaj tényleg akkora csodaszer?
Figyelt kérdés
Mármint hajon alkalmazva, nem az eredeti "funkcióját" tekintve:)2011. aug. 4. 14:03
11/18 anonim válasza:
Én is kipróbáltam, mert nagyon sok jót hallottam róla,de a tojástól tényleg eszement büdös volt a hajam + hamar elfogyott mert viszonylag hosszú a hajam és hát valahogy nekem sokat kellet rátenni úgyhogy abba hagytam. De a szempillámat minden este bekentem fülpálcával,reggel lemostam és 1hét után már észre vettem hogy tök szépek lettek a pilláim :) fényes és hosszabbak/dúsabbak
12/18 anonim válasza:
Én is használom... hát igazából nem tudom, nagyon hullik a hajam, de nem tudom, hogy a ricinustól..., mert előtte nem igazán számolgattam a hajszálaimat, így viszont reggelente mikor lemosom a hajamról vagy 60szál kijön:S Nagyon sokan állítják, hogy nekik bevált, havi 4-5cm-t is nőtt tőle a hajuk... hát én ezt még nem vettem észre.Nem sokára megyek hajat festetni, majd onnantól figyelem. 1hónap múlva újra kommentelek, hogy milyen tapasztalataim lettek:)
13/18 anonim válasza:
Én is most tervezem, hogy kipróbálom, inkább szempillára...majd jelentkezem...:)
14/18 A kérdező kommentje:
köszi lányok!:)
2011. aug. 8. 10:29
15/18 anonim válasza:
08-07 23:40-es válaszoló vagyok, abba hagytam a ricit, mert rettenetesen hullott a hajam, bár most is:S nem értem:S 10.-én lesz 1 hónapja, hogy hajat festettem. Majd írok, hogy mennyit nőtt (1cmnél nem sokkal több lesz szerintem)
16/18 anonim válasza:
Jééé és pont egy hónapra rá írtam:D Pedig csak egy ötlet volt, hogy nah most ránézek erre a kérdésre:D
17/18 anonim válasza:
Hát igen, kb 1cm... szóval nálam nem egy csodaszer:)
18/18 anonim válasza:
3. 4. vagyok. látom írtatok mostanában. én már egy hónapja hogy használom, heti 1x,esetleg 2x. még most is hullik tőle a hajam,de... olyan két hete lemértük a hajam hosszát, bejelöltük tollal az ajtófélfán, és tegnap előtt újra megnéztem,hátha nőtt.. nem akartam hinni a szememnek. a hajam 2-3 cm-el hosszabb lett. nem tudom, hogy sikerült ilyen hamar ennyit nőnie,de nagyon boldog vagyok :). mondjuk már szemmel is látható a legutóbbi vágás óta,hogy nőtt. tényleg érdemes kipróbálni, nekem segített, és még most is használom. és észrevettem, hogy ha csak simán ricinussal nekem be (tojás és étolaj nélkül), ugyan úgy jó. a szempilláim is szebbek lettek tőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!