Körte alakú arcforma?
Figyelt kérdés
Körte alakú arcom van,és az interneten egyszerűen sehol se találok használható leírást vagy valamit ami kicsit segíteni arról,hogy milyen frizura állna jól,vagy hogy hogyan sminkeljem magam.Azt hiszem ez az arcforma a legproblémásabb,és nem igazán boldogulok vele.2011. aug. 4. 10:13
1/6 anonim válasza:
Nem tudnál képet linkelni? Én még nem láttam ilyen arcformát.
3/6 A kérdező kommentje:
Az én homlokom egy kicsit keskenyebb ennél.
2011. aug. 4. 10:31
4/6 anonim válasza:
Első vagyok. Szerintem valami göndörebb hajat vagy feltupírozottat tudnék elképzelni, de laposat semmiképpen sem. Anyukámnak is ilyen az arcformája, neki is dauerozott a haja. :)
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ..:)
2011. aug. 4. 10:39
6/6 anonim válasza:
Inkább szögletes az arcod, nem? Ahhoz jók az arcot keretező lágy hullámok (nem göndör, csak hullámos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!