Azt olvastam hogy 3-4 gerezd foghagyma segít hogy gyorsabban nőjjön a hajam . Télleg? és hogy kell használni?
erről még nem hallottam:) de am nehogy túl sokat egyél belőle, mert az sem jó...:)
pusz
Ha ez igaz lenne, nekem már méteres hajam lenne...Nagyon szeretem a fokhagymát, és amibe csak lehet, teszek...persze utána fogmosás:D
21/l
Már mindenre mondják, hogy gyorsabban nő tőle. Mi lesz a következő? Egyél sok párolt gumiabroncsot, meg kenj egy kicsit a fejedre, mert attól gyorsabban nő? És sokan meg is csinálnák...
Az egészséges kaják bármelyikére rá lehet mondani, hogy na ezt edd, akkor gyorsan nő a hajad, mert mindegyikben van valami olyan vitamin vagy ásványi anyag, amire a hajnak szüksége van. A lényeg nagyjából az, hogy étkezz egészségesen, akkor szép lesz a hajad. Fontos a tojás, hús a fehérjék miatt, a spenót, sóska a vas miatt, répa az A vitamin miatt, banán a B vitamin és kálium miatt, stb.
Nekem 1 m 20 centis hajam van, de nem eszek több fokhagymát, mint bárki más.
Naponta megeszed.
Nem neked sehová. :)
Javítja a keringést, sok benne a vitamin és az ásványi anyag, és mindkettő segíti a hajhagymákat, hogy kicsit feljebb kapcsoljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!