Kinek használt eddig pattanások ellen az Ebrimycin gél?
Figyelt kérdés
Én kb egy hónapja használom, de nem látok javulást... van olyan, akinek pozitív tapasztalatai vannak ezzel kapcsolatban?
16/L
2011. aug. 3. 16:52
1/2 anonim válasza:
1 hónap alatt nem használt? :S
én most kezdtem el tegnap..hát mintha ami nagyon be volt gyulladva, mintha annyira nem lenne. nemtudom. nekem nagyon ronda az arcom (pattanásokra célzok) , és a patikában aztmondták hogy ez a legjobb, ezt próbáljam ki. adott még hozzá valami "löttyöt" (ami szerintem nem rendes gyógyszer hanem ott keverik). 16L
2/2 A kérdező kommentje:
Lehet kicsit csalódottságomba eltúloztam. :) De egy 2 hete biztos hogy használom. De ugyan úgy vannak pattanásaim. :S Nekem is elég ronda az arcom... kenem ezzel amíg el nem fogy, utána majd lesz valami. :/
2011. aug. 3. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!