Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valaki segítene, frizura...

Valaki segítene, frizura ötletek? (képpel és gyorsan kéne)

Figyelt kérdés

Igazándiból ez már vagy a hamarmadik topicom...de most tényleg kinorultam.Tegnap levágattam a hosszú hajam rövidre,csakhogy rövidebb lett,mint én gondoltam jóval.És szerintem eléggé gáz...Szóval nincs valakinek valami ötlete amivel elviselhetőbb lehetne?Tudom,nem vagyok egy szépségkirálynő,de valamivel cska lehet javítani a helyzetre(rossz képért bocsi)

Hosszú hajjal: [link]

röviddel: [link]

2011. aug. 2. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem olyan szörnyű :)

20/L

2011. aug. 2. 19:54
 2/5 anonim ***** válasza:

sztem a frufrut fel kéne csatolni v növeszteni szoval ne legyen! és sztem a rihannás haj jól állna! komcsi

és jobb volt a hosszú:)

[link]

és lehet jönni h tömeg tucat. ha jól áll vkinek akk jól!

2011. aug. 2. 20:22
 3/5 anonim ***** válasza:

egyesre vágva,kissé talán feltupírozva: [link]

megritkítva és kivasalva: [link]

Rihanna: [link]

[link]

hullámos: [link]

[link]

én tuti ezek valamelyikét választanám,ha a helyedben lennék:) egyébként tényleg nem vészes,ebből még sokmindent ki lehet hozni:)

azért kíváncsi lennék,hogyan döntesz,és ha változtatsz:)

2011. aug. 2. 20:27
 4/5 A kérdező kommentje:
hát,mivel nem igen szeretném kissebbre vágatni,tuti,hogy a hullámos rihannásat fogok(szerintem) aztán hátha nő valamennyit még egy hónap alatt,mert elég gyorsan nő a hajam kb lapockáig érő volt olyan május elején és hosszabb lett két nappal ezelőttig,mint hát közepéig érő.^^
2011. aug. 2. 20:46
 5/5 anonim ***** válasza:
2011. aug. 3. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!