Festett szőke hajú lányok! Kérdés (? )
Mióta szőke a hajad? Hány évesen festetted be, milyen színről (kellett leszivatni)? Megbántad? Hajad minősége romlott? Milyen árnyalatú most? Milyen rendszerességgel fested, és csak a tövét? Az első festésnél is már szép árnyalatot értél el?
Köszi szépen, aki segít tapasztalatokkal, világosbarna természetes hajamat szeretném a hetekben aranyszőkére festeni és jól jönne néhány tanács, mert még vacilálok :)
a hajam pár éve igazán szőke.
Szerintem 2 nagyjából.Feketéről szivattam le ;D, mert előtte befestettem feketére sajnos.A szőkét nem bántam meg, mert ez illik az összes szin közül a legjobban, jelenleg olyan fehéres szinű a hajam, szóval nem az a sárgás, hanem ilyen hidrogénes.A hajam tönkrement :D nem nő.Az egészet festem, és havonta egyszer, vagy 6hetente, de ha már csúnya a lenövés, akkor befestem.
Először nem volt szép.Sárgás volt, és foltos.
Szia!
Nekem kb 1,5 éve jégszőke hajam van. az előtt kb 15 évesen melír volt benne. először szép volt, meg nem is fájt a melír, de már másodjára iszonyú volt. ekkor döntöttem el, hogy nem szenvedek vele, befestetem. alapból is szőke hajam volt (középszőke) és szépen befogta a festék. a többiek, barátok (még talán az ellenségek is XD)ismerősök reakciója nagyon pozitív volt. azóta is szőke vagyok. szerencsére vastagszálú, nagyon dús hajam van. és a hosszú hajamból évente 2x vágatok, nem töredezik ha ápolod kellően. persze ha nagyon vékonyszálú hajad van akkor ne legyél hirtelen szőke, hanem csak fokozatosan legyél az. az ápolás körülményes, balzsamok, pakolások, hajfény (mert gyönyörűen mutat egy szikrázó szőke haj :P )és egyéb hajápoló szerek. mindezek ellenére imádok szőke lenni :D a pasik sőt még a nők is megnéznek, és a kislányok is mondják h hercegnős hajam van. :D
köszi csajok (ismét) :) - az utolsónak meg: :))
amúgy vastag szálú, dús, hátközépig érő hajam van, már majdnem eléri a csipőm, szóval még jó 10 centit szeretnék növeszteni, ezért nem tudok igazán dönteni, hogy várjam azt ki (hátha a festés lelassítja, esetleg meggátolja a növekedést) vagy nem szükséges, de lehet, hogy inkább kivárom :) mindenkinek köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!