Néhány nap múlva, még szünetben szeretném megkérni anyukámat, hogy vegyünk nekem borotvát, hogy a hónaljamat szőrteleníthessem. Hogyan kérdezzem tőle?
Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 00:03
11/15 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem néznének rád furcsán a boltban, manapság természetes, hogy ilyen idős lányok szőrtelenítenek. Én legalábbis nem lepődnék meg rajta egyáltalán. Hidd el, nem fog ezzel foglalkozni az eladó. De ha esetleg ismerős és rákérdez, mond azt hogy egy barátnődnek veszed, és kész.
12/15 anonim válasza:
Egyszerűen mondd meg neki, hogy Téged zavar a szőr, és szeretnéd szőrteleníteni. Egyébként is a Te testedről van szó, Neked kéne eldönteni, hogy mit szőrtelenítesz magadon.
13/15 anonim válasza:
Ha félsz az eladóktól, menj el egy nagyobb üzletbe, Tesco, Lidl, stb.. Ott fel sem tűnik, hogy mit veszel.
De én nem tartom gáznak, hogy megkérdezd. Az én lányom 12,5 éves, többször kipirosodott a hónalja a nagy melegben, szólt, hogy szőrteleníteni kellene. Normális kérés volt, és első néhány alkalommal én csináltam meg neki, mert egyedül nem ment.
14/15 anonim válasza:
hat semmit nem gondolnanak:D
figyelj,bedobsz kosarba egy borotvat,aztan mesz kasszahoz,eladonő mondja az arat te kifizeted,de vegig nem nezel a szemebe...ne zavartasd magad..legyel olyan ,,kiterdekel h mit gondolnak rolam,,..
nem kell annyira aggodnod masok miatt,nem hiszem,h az eladonak az a napi humor,h te veszel borotvat
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2011. aug. 18. 00:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!