Pattanások! Ennyi mindent használhatok egy nap az eltűntetésére?
Azt olvastam,hogy reggel és este mossam le az arcom baba szappannal.
De az elég,hogyha csak reggel? mert nekem van Garnier arctisztítóm :
és nem használhatom egyszerre mindkettőt.
szóval :
1. reggel baba szappan
2. este Garnier
3. elalvás előtt fogpaszta( kb.3 napja próbáltam ki és tényleg leszárította)
ezeket így együtt még nem próbáltam ki,ezért kérdeztem meg,hogy így lehet?
Hát, nekem a Garnier hosszabb távon mindennapi használatra nem segített, inkább ugyanolyan vagy rosszabb volt a helyzet. Szóval szerintem mindennap lehet nem kéne használni.
Én úgy vettem észre ezek a bolti termékek inkább csak egyre jók: pénzköltésre. Másra nem nagyon.
Alverde terméket olvastam, hogy az természetes (állítólag) és lehet jobb, bár még nem használtam.
Antalvali.com oldalon ír ezekről, hogy milyen arctisztítókat kéne venni, ami nincs tele kőolajszármazékokkal meg egyéb hasonló mesterséges anyaggal.
Egyébként úgy tudod meghatározni, hogy jó arctisztítót használsz, hogy ha nem mosod át vele az arcodat pl a garnierrel akkor húzódik az arcbőröd és valamennyivel szárazabb is, és úgy éreznéd, hogy most be kell valamivel kenned az arcodat, mert muszáj... Akkor rossz arctisztítót használsz. Én úgy állítottam helyre az arcbőröm, hogy abbahagytam legalább 2-3 hétre az arctisztítást, és azóta sokkal jobb a bőröm. Normálisan lélegzik, nem érzem úgy, hogy el van tömítve a pórusom.
Na igen, velem is ugyanez volt.
Nem hogy elmúltak volna, de még több pattanás jött vissza. Pedig amúgy elvileg hatnia kellett volna, de nem volt jó.
Szerintem keress másik terméket, ami természetesebb vagy csak használj szappant. Vagy esetleg kérdezz meg egy kozmetikust.
Antalvali.com oldal is pont arra való, hogy a természetes termékekre figyelmeztesse az olvasót. Érdemes ott körülnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!