Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Jól állna a szőke haj? Kép lent

Jól állna a szőke haj? Kép lent

Figyelt kérdés

[link]

hülyeségekre nem vagyok kíváncsi!

2011. júl. 30. 23:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
szerintem nem én,egy barnát eltudnék neked képzelni
2011. júl. 30. 23:12
 2/21 anonim válasza:
77%
szerintem a fekete se jó. inkább vörös.
2011. júl. 30. 23:13
 3/21 anonim ***** válasza:
Egy nagyon világos hidrogén szőkét tudnék elképzelni, de nagyon mű lenne. Szerintem a mostani hajszín jó, inkább a fazonján kéne változtatni!
2011. júl. 30. 23:13
 4/21 A kérdező kommentje:
a fazon az már változtatva van.......jelenleg sötétbarna a hajam......és nemsokára hosszú lesz :)
2011. júl. 30. 23:14
 5/21 anonim ***** válasza:

első vagyok :

ja igen,tényleg válts fazont,mert így nagyon ronda vagy,már bocsi a szó használatért.Vágj frufrut,mert nagy a homlokod és mosolyogj úgy nézel ki,mint egy zombi

2011. júl. 30. 23:15
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Fodrász vagyok,meg ne próbáld! De frufru tényleg kéne. Szerintem max egy világos szőke satírban kéne gondolkodj és meggyőződésem hogy az alapozód színét át kéne gondolnod. Olyan színű,mint egy kismalac bőre.Ne hari!!!
2011. júl. 30. 23:20
 7/21 anonim ***** válasza:
Én ismerlek téged!
2011. júl. 30. 23:21
 8/21 anonim ***** válasza:
nem! ismerősöm majdnem ugyan úgy néz ki mint te, és valami borzalmasan áll neki. :S viszont ő a gesztenyebarna hajába tett pár szőke tincset, és az nagyon jól áll neki.
2011. júl. 30. 23:23
 9/21 anonim ***** válasza:
Világos a bőröd, a szemöldököd is, kék a szemed, ehhez tökéletes a szőke haj. De ez a frizura valahogy olyan furcsa... nagyon lapos és ez neked nem áll jól. Mondjuk ha ezt a kevés hajadat még leszívatod akkor nem tudom mi maradna. Mert pedig a festék nem fogja be másképp.
2011. júl. 30. 23:25
 10/21 A kérdező kommentje:

jelenlegi hajam:

[link]

utolsó te kivagy?

2011. júl. 30. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!