Szerintetek szép csaj vagyok? 14/L 155 cm magas.
2011. júl. 30. 20:28
11/33 anonim válasza:
vágass egy normálisabb hajat és ink csak csukott szájjal mosolyogj((:
17L
13/33 anonim válasza:
A nálad sokkal szebb lányoknak nincs ennyi önbizalma, bezzeg neked!
Tényleg, sokat szoktak dícsérni, vagy tényleg öntelt kamasz vagy? -> 'szép csaj vagyok'
14/33 anonim válasza:
csináltass fogszabit, ennyi idősen még nem drága
15/33 anonim válasza:
Bocsi, de nem, mert csúnyák a fogaid! Mindenképp menj el fogorvoshoz, fogszabályzóra van szükséged!
16/33 anonim válasza:
esetleg ha becsuknád a szád
első képen a legjobb a hajad, a frufru nem áll jól, a 3. képen ahogyan fel van tűzve a hajad iszonyat
szép lehetnél ha nem lennének ilyenek a fogaid
17/33 anonim válasza:
hát... a fogszabályozó eléggé kellene neked, a fogaid elvonják a figyelmet minden másról
18/33 anonim válasza:
Uhh.. a fogaid nagyon sokat rontanak az összképen :S Szép lennél, ha kezdenél velük valamit.
19/33 anonim válasza:
fogszabit feltétlenül.18éves kor felett 300ezer forint,alatta sokkal olcsóbb. nehogy úgy járj mint én h 18 év betöltése után 3 héttel jöttem rá h jólett volna csináltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!