Milyen sűrűn mosol hajat? Milyen hajápolási termékeket használsz?
Szia :)
Én általában mindig kisérletezem a sampon/balzsamokkal. Van itthon többféle, sokszor váltogatom. :D 3 naponta mosok hajat, mostanában Garnier Naturals Avokádós-karités sampon/balzsammal. Pakolást nem nagyon szoktam használni, mert szép, egészséges hajam van. :) Nagyon beváltak még a Pantene balzsamok is, csak sok a szilikon bennük. Most szeretném kipróbálni az Alverde koffeines sampon/balzsamját, de lehet a barackosat még nem tudom :DDD
19:54
Bioboltban vettem, 2075 Ft volt 250 ml. Kb. 25 fok alatt szilárd, afelett megolvad és vízszerű. Ilyenkor hűtőben tartom, mert múltkor a kánikulában véletlen kiöntöttem a felét. :S Jól beszívja a haj, ez képes leginkább behatolni a hajszál belsejébe kísérletek szerint. Nagyon sokáig elég. Az enyémet télen vettem, és nem sok hiányzott belőle mielőtt kiborult, pedig 2 naponta használom általában. Enyhe kókuszillata van, nem nagyon érezni a hajon. Amúgy meg is lehet enni, nagyon egészséges. :) Olyat kell venni, ami 100%-os és lehetőleg szűz.
Hetente kb.3x mosok általában hajat, és csak shampont használok, ugyanis a balzsamtól zsírosodik a hajam.
Nekem a Shauma-Szupergyümölcsös (rózsaszínes-pirosas tubusu) shampon vált be, mellesleg az illata is szuper! :)
köszönöm, Rapunzel. és ezt száraz hajra teszed, ugye?
kérdező, bocsi, hogy én is kérdezgetek közben, de ez is hajjal kapcsolatos, és a kérdésre is válaszoltam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!