Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek ez így jól nézne ki?

Szerintetek ez így jól nézne ki?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szerintetek, ha az alapból barna színű hajamba(mogyoróbarna) különböző színű barna tincseket teszek(ami annyira enm tér el a hajszínemtől) jól fog kinézni? nem olyan szabályosan hanem így össze vissza tincsenként, fel akarom valahogy dobni kicsit a hajam, esetleg valakinek valami más ötlet?20/L

Előre is köszi, aki elolvasta és írt!

2011. júl. 27. 21:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem,hagyd úgy ahogy van,de ha annyira festeni akarod akkor fesd be az egészet akkor már.. (bocsi,melír ellenes vagyok :P)
2011. júl. 27. 21:57
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem jól néz ki, ha nagyon vékony csíkok vannak benne:)
2011. júl. 27. 21:58
 3/7 anonim válasza:
szerintem az is jól néz ki ha sűrű szőke melir van benne!
2011. júl. 27. 21:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik a sokféle hasonló árnyalatú színnel melírozott haj.

De csak a fodrász által rendesen megcsinált változata, mert sok-sok vékony tincsre van szükség hogy természetesen mutasson.

2011. júl. 27. 21:59
 5/7 anonim ***** válasza:

szerintem jól nézne ki! :)

megszerkesztettem egy képet, valahogy így nézhet ki, csak jobban: (nem tudom mennyire látszik, de tettem bele barna sötétebb csíkokat a hajba)

[link]

2011. júl. 27. 22:00
 6/7 anonim ***** válasza:
igen! :D
2011. júl. 27. 22:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha fodrász csinálja biztosan jól fog kinézni,de én soha nem tudtam,hogy a sok különböző színű tincset hogy festik majd újra? Nem lesz az csúnya ha lenő,vagy mivel nem tér el az eredetitől mondjuk lehet jó lesz. Nekem sötétszőke hajam van és én is gondoltam rá,csak én szőke és sötétbarnára. De pont ettől tartva nem rakattam,mert elsőre oké,lehet jól nézne ki,de utána?!:S De neked lehet jó lenne,ha nem nagyon tér el az eredeti hajszínedtől.
2011. júl. 27. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!