Töredezett hajra melyik olaj a legjobb?
Figyelt kérdés
Olívaolaj, kókuszolaj, mandulaolaj stb... Ezek közül melyik a leghatékonyabb száraz hajra? Házi pakolást szeretnék készíteni.
Amikor ti ráviszitek a hajra házi pakolást előtte benedvesítitek a hajat?
2011. júl. 27. 21:41
1/3 anonim válasza:
Igaz, én még nem próbáltam sem a mandula, sem a kókuszolajat, de az olívaolajat igen, és valóban nagyon jó száraz, töredezett hajra :)szárazon a hajvégekre felviszem az olajat, majd a hajamat folpackba csavarom, hajszárítóval átmelegítem (nem túl forróra, csak épp hogy a hatóanyagok a hajszálak mélyébe tudjanak hatolni),erre törülközőt teszek, hagyom 15 percet, majd megmosom, balzsam, és tádáá :D
2/3 anonim válasza:
Töredezett hajra én az olíva olajat próbáltam, de van még egy olyan házi receptem hogy két tojássárgáját keverj össze 4-5 csepp ricinus olajjal (amit egyébként patikákban lehet kapni pár száz forintért) és fél óráig hagyd a hajadon. Ez szárad és töredezett hajra jó.
3/3 anonim válasza:
Kókuszolaj a legeslegjobb! Nem nedvesítem be a hajam előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!