VV Évának természetes vagy auerolt haja van? Van ennek a "típusú" dauernek valami száma, vagy nagysága vagy mérete (mármint a hullámra gondolok)?
Mi van ????
19.38-as :
1. nekem a headlines is benne marad a hajamban 4-5 hónapig, a dauer meg végképp (amikor még azt csináltattam).
2. a lakókhoz jártak be fodrászok, műkörmösök és voltak fodrászatban-kozmetikában is kint (bár az még az elején volt, nem kellett hajat csináltatni Évának.)
3. akkor szerinted Éva haja miért is néz ki tök másképp régi fotókon ?
4. ha ránézel a hajára, neked az jut eszedbe, hogy fú de természetes hatású ?!
Ne Kötöszködj Már Utolsó!!!!!!!!
Évát mindig is a haja miatt csesztették a villában, egyszer mondta is, hogy Ő nem tehet róla, ezt kapta, evvel kell élnie. Egyszer kivasalták a haját, estére mintha nem is csináltak volna semmit a hajával...Egyébként meg minek vittakozol, ha nem is nézted a VV-t.-.-
Nem tudom, miről beszélsz, egyrészt néztem a VV-t, másrészt nem kötözködtem, harmadrészt súlyos tévedés, amit írsz.
Az, hogy Éva őszintén nyilatkozik -e a haja eredetiségéről, az nem az én dolgom, női hiúság kérdése. Egyébként nem vagyok biztos benne, hogy tényleg iylet mnondott volna.
Inkább azt magyarázd meg te nagyon értelmes, hogy akkor miért nézett ki a haja tök máshogy az érettségitablóján ???????????????á
Nézz már rá a hajára ....
És igen, voltak bent fodrászok, kozmetikusok, meg is csinálták a haját. Ne okoskodj ha pont te nem nézted..
"Egyszer kivasalták a haját, estére mintha nem is csináltak volna semmit a hajával...Egyébként meg minek vittakozol, ha nem is nézted a VV-t."
Ez mekkora baromság ... Egy dauerolt haj is ugyanúgy visszaugrik a nap végére a vasalástól,te sz-rencsétlen.
Te hogy vagy 90%-os , ha ekkora ökörségeket mondasz, már ne haragudj...?!?!?!
Persze, hát hogyne lenne olyan, hogy pikkpakk begöndörödik meg kiegyenesedik egy kb. 20 éves lány haja... ÁÁÁÁÁ
Max egy kisgyereknél lehet ilyen, tudod ?
No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!