Gyógyszertárban kapható gél homlokon lévő pattanásra?
Figyelt kérdés
Tele van a homlokom kis pattanásokkal.. alig lehet őket kinyomni... higgyétek el már mindennel kezeltem/kezelem.
Volt h nem kentem semmivel hátha az a baja h mindig kenem de semmi.:S:S szárítgatom de semmi... csak több jön ki :( anyám nem akar elvinni bőrgyógyászhoz mert szerinte ez egyáltalán nem vészes.:S áh hol..na m1.. valami gyógyszertárban vény nélkül kapható rá?? ami esetleg leszárítja és helyrehozná a bőrömet. tele van a homlokom köszönöm :(
2011. júl. 27. 12:37
1/5 anonim válasza:
a szárítással inkább többet fogsz ártani. Inkább igyál sokat, az általában segít a dolgon. A bőrgyógyászhoz meg nem kell anyukád, elmész te és kérsz egy időpontot.
2/5 A kérdező kommentje:
ja igen...hallottam....mindennap iszom egy csomót ..:S ajj nem igaz mint írtam már mindent kipróbáltam eztis! falom az élesztőt is de semmi.:|
2011. júl. 27. 12:50
3/5 anonim válasza:
A gyógyszertárban lehet kapni zynerit oldatot,,azelőtt mi is mindent kipróbáltunk de egyik sem vált be ,a fiamnak ez hozta rendbe az arcát,de lehet hogy nem fogják kiadni vény nélkül.Ajánlom mindenkinek!
4/5 anonim válasza:
zynerit vényköteles. tesómnak bevált, nekem pl. nem, szóval ez is egyéni. :D Ehhez kéne a bőrgyógyász, na nem mintha eltalálná feltétlenül, de hátha.
5/5 anonim válasza:
Akkor próbáld meg hogy reggel és este bekened aole vera levelének a nedvével
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!