Lesz valaha újra göndör a hajam? :S
Figyelt kérdés
kb 1 éve vasalom rendszeresen a hajam.. suliban mindennap...minden reggel vasaltam... még 2010-ben télen göndör volt a hajam... meguntam a göndört simán úgy hordani meg nekem nem is tetszett....:/ ezért megint vasaltam...mindig 200°-on és használtam hővédőt is... vettem egy új hajvasalót és egyből kipróbáltam 230°-on...persze nem szabadott volna...hülye vagyok...büdös égett szagú volt a hajam...... sokáig vasaltam 200°felett.. 210° vagy 220°-al.. és lehet ettől ment tönkre..nem tudom...aztán idővel nőtt a hajam és azt hittem hogy mivel hosszabb ezért nem göndörödik talán vissza....amúgy festve is van a hajam 1 éve ugyanúgy de már kezdem lenöveszteni.....és mikor elmentem fodrászomhoz mondtam is h nem göndörödik már vissza..és azt mondta h azért mert a sok vasalástól kiegyenesedett és soha többé nem lesz göndör:( lehet utáltam a göndör hajam de mégis vissza akarom kapni...teljesen tönkretettem a hajam...ezután ha le is növesztem lehet még göndör biztosan?2011. júl. 27. 00:54
11/11 wildblackrose válasza:
Hát én csak azt mondanám,hogy nekem is világ életemben szép irigységre méltó göndör hajam volt...s a legszomorúbb tényleg az,hogy csak volt.Én is vasaltam de nem mindennap, heti egyszer s mégis kihalt ugymondd a göndörség.Rengeteget olvastam róla s hihetetlen,hogy elkell hidjem,hogy ezt a hajvasaló okozta.Én már nagyon megszállottan keresem erre a megoldást,habár vannak kik inkább a hajam átváltozását s stresszel indokolják. S mint látom elégge régiek a válaszok s ha azóta kicsit is helyreállt a hajad,irj légyszi hogyan sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!