A hajfelvarrás jobb mint a hőillesztés?
itt nagyon jól dolgoznak, én is itt csináltattam, de én hőillesztéssel..ez a legkényelmesebb, és legtermészetesebb módszer..egyáltalán nem látszik,hogy póthaj :) viszont ez a legdrágább
nem-nem :) a hőillesztés a legdrágább,mert ez a legújabb technika..egyáltalán nem roncsolja a hajamat, már többször leszedték-újrarakták..csak annyi haj hullik ki,ami nem tudott akkor,amikor fent volt a póthaj
vettem hozzá egy hajkefét, direkt ilyen hajhoz van kitalálva :) és amúgy én egyáltalán nem érzem,hogy nem a sajátom..nagyon jó
szolizni lehet vele, persze :)
Köszönöm a válaszokat....hát én ma voltam a fodrásznál és megbeszéltünk egy időpontot. vettem hata Indiai azt mondják nagyon jó. Én a Mikrogyűrűs hajhosszabítás mellette döntöttem, hétfőn megyek hogy feltegyék... valakinek véleménye, tapasztalata erről? Szerintetek jó? Nem fog látszódni? Nem hullik?
Hogyan kell ápolni a hajat? És ezeket hol lehet beszerezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!