Mi a véleményetek a Syoss hajfestékekről?
Figyelt kérdés
ezt néztem ki mi a véleményetek a Syoss-ról? amilyen olcsó olyan rossz a minősége is?
2011. júl. 25. 16:51
1/4 anonim válasza:
én nem voltam elragadtatva tőle, nem hagyott maradandó élményt...végülis befogta a hajam meg minden, de kicsit fakó volt...de ez egyénfüggő
2/4 anonim válasza:
Nos, nekem nem a festékkel,hanem a samponjával van tapasztalatom,ami nagyon jó.:)Hosszú hajam van, és megadja a fényét, és puha is lesz tőle, egyszerűen imádom:D Remélem segítettem.
3/4 anonim válasza:
én egyszer festettem, csokibarnára, elég sötét lett, de egy idő után kifakult, nem vettem újra, szóval nem lehetett olyan jó
4/4 anonim válasza:
Én is sötétbarnát vettem és utána olyan volt mintha fekete lett volna,csak egy pár mosás után lett sötétbarna,amúgy 2 hónap után kopik rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!