Nőtt már valakinek vissza a haja, miután elveszítette az összeset alopecia miatt? Gyógymód nincs.
borzasztó lehet :(
de én a legjobb barátaimat beavatnám azért
én meg a másik véglet vagyok...iszonyat szőrös :/ a derekamon, hasamon, államon még az orromnál is epilálnom, meg gyantáznom kell.
pénzünk nincs végleges szőrtelenítésre, néha teljesen el vagyok keseredve, hogy miért nekem kell ezzel szenvednem, és miért van az, hogy más lányoknak még a vádlijukon is csak apró, szőke pihék vannak, nekem meg hatalmas fekete sörték a combomon is...
dehát, nem tudok mit csinálni :/
az vigasztal, hogy van nálam rosszabb is, pl. láttam a tv-ben azt a kis "farkaslányt".
próbálj talán abba kapaszkodni, hogy bár nincs hajad, egészséges vagy, és legalább nem kell szőrteleníteni :) és hogy a barátod így is elfogad. :)
A "farkasgyerekes" műsort én is néztem anyukámmal nem régiben. Kisfiúk, lányok, kicsit idősebbek is szenvedtek tőle és lézerrel próbálták eltávolítani, de nem volt valami tartós. Anya azért nézette meg velem, hogy az még rosszabb lenne. Egyik barátnőm is eléggé "szőrös" alkat, még strandra sem szívesen jár emiatt. Úgy látom, mindenkinek megvan sajnos a problémája, kinek kisebb, kinek nagyobb, de van.. :(
Utolsó válaszolónak: már 15-6éves koromban jelentkeztek a tünetek, de mire 17 lettem, teljesen kihullott mind. Annyira megviselt, hogy suliba sem mentem, estin érettségiztem le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!