Ajánlom a Colour B4 et ez nem kérdés?
igaz h hajszínezős volt a hajam de kb 2 éve hajszinezősztem
és a végén már olyan fekete lett h csak na :\
és ma kipróbáltam a Colour B4-et az erössebbiket és kiszedte végre a saját hajszinem..... szöke
nagyon örülök :)
És mekkora kiszerelésben van?
A te hajad milyen hosszú és mennyi kellett rá?
derékig ér és 1 doboz nem volt rá nekem elég annyira mert a vége még világosbarna mert nem tudtam eléggé eloszlatni :\
de ismerösöm is kiprobálta és neki vállig érő haja van neki tökéletes lett de 2 szer kellet használni ez azt jelenti h 4 hét alatt kapta vissza a szinét :)
Köszi szépen az infot :)
Nekem lépcsőzetes a hajam,a leghosszabb rész majdnem derékig ér nekem is,a legrövidebb állig.
Nekem feketére volt festve 1x,előtte meg most utána középbarnával,szerinted kiszedné nekem is?Az eredeti színem szőkésbarna de jó lenne visszakapni :(
lehet elsőnek nem ugyhogy lehet 6 ezret belekéne fektetned ugyhogy csak ugy csináld ha nem sajnálod rá a pénzt és mindent tarts be ami a dobozon van vagyis amit ir :)
am nem tartalmaz ammóniát semmi szőkít úgyhogy nem káros
de utána ajánlom a balzsamot mert jo száraz lesz a hajad..xd
Köszi.
Ja az előtte utána kép nem rossz 5let :)
Szia.Tényleg jó lenne ha mutatnál előtte/utána képet,engem is érdekelne.
Még anynit szeretnék,hogy pontosan az igazi hajszinedet kaptad vissza,vagy kicsit világosabb/sötétebb lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!