Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A pattanasos arcra hazilag...

A pattanasos arcra hazilag milyen gyogymodokat ismertek?

Figyelt kérdés
Nagyon pattanasos az arcom . Minden felet kiprobaltam amit csak hallottam , de semmi sem hasznalt idaig . Mit lehet tenni ? Soktol hallottam hogy vannak hazilag kiszitett gyogyszerek , kenocsok . Valaki tudna mondani parat ? Egy szakos ember nagyon jo lenne :)
2011. júl. 21. 01:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Vegyél inkább Aknesolt.
2011. júl. 21. 01:20
 2/4 anonim válasza:

Egy pici étkezési ecetben elkeversz krém állagúra tormát és azt felkened a problémás területre 10 percig rajta hagyod, majd bő vízben lemosod.

Tuti, hogy beválik.

2011. júl. 21. 01:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Az antalvali.com-ot már nézted, ott csak ilyenek vannak. Én onnan szedtem mindent.
2011. júl. 21. 10:19
 4/4 anonim ***** válasza:
a tojásfehérje a pólusokat jól összehúzza! tegyél bele egy kis citromlevet, hagyd az arcodon amíg meg nem szárad (nagyon húzni fog és mosolyogni se fogsz tudni) aztán mosd le. nekem bevált.
2011. júl. 21. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!