Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gyantázom a lábam (lábszár és...

Gyantázom a lábam (lábszár és comb is) Ha gyantáztok utána ti is lehúzzátok még borotvával utána vagy nem szükséges?

Figyelt kérdés
Néha marad részeken szőr hiába gyantázom le és rárakom újra, ahol ott maradt és nem tépi ki a szőrt, pedig nem is rövid és nem is gyenge szálúak akkor többszöri alkalom után miért nem tépi ki? Pedig más irányba is próbáltam, hátha nem jó irányba téptem, de úgyse és mivel a nagyon aprókat nem tépi ki én azt leszoktam borotválni borotvával. Ti?
2009. ápr. 3. 14:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Én szerintem nem szükséges, de ha neked sehogy sem tépi ki akkor hasznos lehet ez a kiegészítő megoldás.

Esetleg epilátor, az is kihúzza és akkor pár nem után nem kell mindig rámenned borotvával azokra a részekre mindig.

Amúgy szerintem inkább borotválj még mellé, minthogy azt ott kihagyd és szőrös maradj pár helyen.

Nem próbálkoztál másfajta gyantával? Hátha másik termék jobban beválna.

2009. ápr. 3. 14:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, nem még csak ezt az egy félét próbáltam és használom azóta is. Mert néhány helyen meg teljesen kitépi egytől-egyig szóval ezért nem értem hogy néhány helyen mi lehet a baj..
2009. ápr. 3. 15:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is epilátorozni szoktam utánna, mert a gyanta mindig hagy maradékot:)
2009. ápr. 3. 16:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszii :)
2009. ápr. 3. 16:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyanez a helyzet,én is borotválom gyanta után,de csak másnap amikor már nem piros.
2009. ápr. 3. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!