Hogyan kell egy 13 éves lánynak ápolnia az arcát? Mik kellenek hozzá? Mit mikor kell használni? Mondanátok termék nevet is?
Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 22:07
1/4 anonim válasza:
pattanásos az arcod?
mert akkor pattanás elleni tonikok :) meg naponta mosd az arcod tiszta vízzel :)
de lehet egy kis arckrém is vagy testapóló mert még fiatal vagy nem kell olyan sok minden :)
de vannak pakolások pl tojás fehérje és citromot összekevered felvered és arcodra teszed 10 percet az nagyon hatásos vagy csak 1 paradicsomot felvégsz és borogatásnak az arcodra teszed az kiszivja a pattanásokat :) rem segitettem
2/4 A kérdező kommentje:
háát nekem hála istennek szép bőröm van egy-két pattanás előfordul.(le is kopogom) meg akkor sem nyomom ki én undorodom tőle ha valaki nyomogatja a pattanásait.én hozzájuk sem nyúlok.
2011. júl. 21. 10:33
3/4 anonim válasza:
Én Nivea Visage Young tonikot használok, napi 2x.
Ugyanennek a termékcsaládnak van pattanás leszárító ceruzája is.
Heti egyszer radírozom az arcom, St. Ives barackos arcradírral.(dm-ben szoktam venni)
Ezen kívül mindenképp próbáld ki a himalájai sószappant(szintén dm)! Egyszerűen fantasztikus. Olvasd el, mennyi mindenre jó!
4/4 anonim válasza:
fúú ocsi ha megbántalak de szerintem undorító h ott vn a fejeden egy óriási fehér vagy esetleg vörös pattanás [link] mondjuk egy ilyen. ja és ez a fiúkat is visszataszítja. ha nem vagy túl pattanásos akk minden regge és este arctisztító tej (nivea visage frissítő arctisztító tej) és azt lemosod tonikkal az mind1 minlyen pl Clean&Clear. áés kb hetente monjuk vsárnap hajmosás előtt egy pkolás amit rajtahagysz mondjuk 3 percig. nekem nem jöttek be ezek házi pakolások szóval ehez is valami Clean&Clear terméket ajánlok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!