New York-ban milyen a téli időjárás?
Figyelt kérdés
a válaszokat elöre is köszönöm :)2011. júl. 20. 20:04
1/5 anonim válasza:
hát..pont mint itt.Ugyanúgy havazik stb.Csak ott egy picit keményebb.Hidegebb van..
2/5 anonim válasza:
Olyan mint itt kb. Hó, kabát, sapka, kesztyű.
3/5 anonim válasza:
Én novemberben voltam, mivel tengerhez közel ezért nagyon szeles volt és bizony sokkal hidegebb! Úgy be voltam öltözve, mint itthon január-februárban :)
Jó utat ha te mész, imádom a várost :))Télen meg, Karácsony előtt kifejezetten csodálatos, utánozhatatlan :))
4/5 anonim válasza:
Mi egy évig kint laktunk és csak annyit tudok mondani hogy télen a hó úgy kb 30-50cm a szél pedig mivel a város szinte az óceánparton van ezért a szél elég erősen fúj.Annyit tudok tanácsolni hogy a legmelegebb ruhákat készítsed be. De már volt olyan is hogy 1 nap alatt elolvadt az összes hó mert jött valami meleg levegő és az a kb40 cm hó egy este alatt eltűnt. Én meg még amikor este mondták a TV-ben h elolvad a hó én mondtam h lóf@szt reggel lenézek az ablakból (35.emeleten laktunk) Nincsen hó én meg mondom mivan?? Szóval hideg szeles nagy hó és előfordul hogy egyik nap volt hó másik nap meg hűlt helye.
5/5 anonim válasza:
Hát hideg. De akik régóta ott élnek, egy szál semmiben mennek ki. Mint az oroszok. xD
A hóról is hallani sok szépet, gyakori a mindent megbénító durva hóvihar, van, hogy 1 méter leesik 1-2 nap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!