A ricinusolaj-nál melyik a leghatásosabb?
Figyelt kérdés
1. 3 evőkanál ricinus és tojás sárga
2. 3 evökanál + tojás sárga megmelegitve.
3. 3 evőkanál ricinus + napraforgo olaj megmelegitve..
most melyik a leghatásosabb ?
És 3 evőkanált kell tenni?
2011. júl. 20. 15:59
2/9 A kérdező kommentje:
ugy láttom nem érted a kérdést..
mindenki máshogy haszálja.. én meg felsoroltem ezeket.. arra vagyok kivácsi melyik a lehtasásosabb (; >._.<
2011. júl. 20. 16:13
4/9 A kérdező kommentje:
hajra.
2011. júl. 20. 16:20
5/9 anonim válasza:
Én tisztán javaslom minden nélkül!
6/9 anonim válasza:
Szia, én nem tudom megmodnani, hoyg melyik a legjobb, mivel másfajta ricinusos pakolást ahsználok, viszont azt olvastam, hogy melegíteni enm szabad, mert így eloszlanak belőle fontos tápanyagok, vitaminok és kevésbé használ...nem tudom ez menniyre igaz.
7/9 anonim válasza:
amit a ricinusolajhoz teszel az csak azért kell, hogy több ideig elég legyen, szóval felhígítod
8/9 anonim válasza:
Én úgy használom hogy ricinus+tojássárgája+méz (meg venni akarok még rozmaring olajat). Nem melegítem meg. Heti 1x használom.
Meg heti 1x még csinálok kókuszolajos hajpakolást, de akkor csak a kókuszolaj.
(Heti 3x mosok hajat, így az egyik hajmosás pihi.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!