Vékony szálú tartás nélküli hajra mit használtok?
Nekem is iylen a hajam, nekem is elegem lett abból, hogy nincs tartása. Én alapból használok minden hajmosás után balzsamot, ez mindenképpen kell! Attól könnyen kifésülhető lesz a hajam. Aztán valamiféle kondicionálót is szoktam, az sem rossz. Hiába száraz a hajam, ezektől utána kicsit gyorsabban zsírosodik, de van hogy így is 4-naponta mosok hajat.
Ez nem tanács, de én vasalom is a hajam, hogy legyen tartása, de ezt is csak 3-4 naponta, a hajmosás után, tehát semmiképpen sem minden nap, az már nagyon sok lenne. Vagy ha olyan a kedvem, akkor göndörítő habbal bekenem, és megszárítom, mert nekem alapból vannak benne hullámok. Pakolást én is most fogok venni, mindenki ajánlotta. Azt kb heti 1-2-szer kell. aztán ha telik rá, megpróbálom a Revalidot is.
Szia. nekem vékony sszálú kevés hajam van.Most kezdtem szedni sörélesztőt hátha jobb lesz.
mikor szárítom a hajam felfele fésülöm közben,nem vasalom mivel egyenes....(a hajvasaló csak lelapítja).
és hajmosástól a 2.napon tupírozom:S csak ezt tudom mondani hogy tupírozd:S:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!