Egy nap hányszor mostok fogat?
Figyelt kérdés
ha sokszor mosok fogat akkor utána fáj a fogam ha meg naponta egysze akkor nem.2011. júl. 20. 01:17
11/17 anonim válasza:
2x mindig, meg ha megyek valahova akkor meg egyszer mielott elindulok.
12/17 anonim válasza:
Reggeli, és vacsora után alap. Ha itthon vagyok, akkor van, hogy napközben is, ha meg elmegyek, előtte nyilván megmosom.
13/17 anonim válasza:
Lefekvés előtt mindenképpen, napközben pedig akkor ha megyek valahová, vagy pl. mákosat ettem és a postásnak sem akarok "villogni".
Ha egy napon 3x indulok el otthonról, akkor 4x is fogat mosok.
14/17 anonim válasza:
Mikor suli van,reggel mindenképp,mindig.Este ha nem felejtem el,akkor is.
Ha megyek valahova,mindenképp megmosom.:D
(Néha napi 3-4x is.)
Hogy választ adjak a kérdésedre: általában napi 2x.
15/17 anonim válasza:
Átlagosan 2x, néha persze kimarad.
Meg ha olyat ettem, hogy büdös a szám utána :)
16/17 anonim válasza:
ha otthon vagyok,akkor minden evés után, ha suliban vagyok akkor ugye nem tudok kirohangálni a mosdóba fogat mosni :) tehát akkor reggel, meg este..néha a kettő között is
17/17 anonim válasza:
Reggel: kávé és reggeli után.
Délben: ebéd után (ha otthon ebédelek megtehetem)
Este: vacsi után, lefekvés előtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!