1/12 anonim válasza:
a hajadat megcsinálja így a fodrász kb 2000 Ft-ért, vagy olcsóbban attól függ :) a smink, sminkesnél olyan 3-4000 körül van :)
2/12 anonim válasza:
Adobe Photoshop CS5 66 900 Ft
Ez a program elég drága, de sajnos semmilyen más smink nem szünteti meg a pórusaidat csak a digitális. A haj szintén babrálva van, ennyire egyöntetű színhatsú fényt semmilyen fotós nem tud.
3/12 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell fotoshop...
agusztus 6. án koszorúslány leszek, és hasonló hajat, és sminket szeretnék...
2011. júl. 20. 09:38
4/12 Máffyn válasza:
Szerintem ez eleg ronda.. nekem nm jon be!
5/12 A kérdező kommentje:
Szerintem pedig gyönyörű. Mind a smink+haj, mind pedig sarah jessica parker
2011. júl. 22. 15:06
6/12 anonim válasza:
Te tényleg ilyet akarsz? A smink ódivatú a hajjal egyetemben...Attól még SJP szép nő.
8/12 A kérdező kommentje:
akkor milyen legyen?
2011. júl. 22. 20:18
9/12 anonim válasza:
Bízd a fodrászodra!Szerintem tud pár csini hajat esküvőre!Vagy nézegess tovább!Én feltűzném valahogy elegánsra.
10/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok!
A sminked pedig olyasmi legyen mint a ruhád,és ami persze illik a szemedhez stb...A kozmetikus is fel fogja találni magát!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!