Mi használ pattanások ellen?
Tudni kell, hogy "minden pattanás sebbel gyógyul", tehát, ha normálisan kitisztítod, kinyomod az ún. végbunkót (ezt a kozmetikustól hallottam) akkor utána sebhely marad, fertőtlenítsd ki, és hetekig-hónapokig ott virít az arcodon, de legalább normálisan ki van tisztítva a cucc. Ha kozmetikus csinálja, akkor is sebhely van.
A másik lehetőség, hogy nem nyomod ki, hanem ecsetelsz, kensz stb. Amiket ajánlottak itt, nagyjából mind jó, nem kell drágát venni,és akkor a pattanás reggelre szépen visszahúzódik, elmúlik a gyulladás, és a koszos cucc a pattanásban szépen bent marad a bőröd alatt. Én ezt nem tudom, hogy ez miért a jobb megoldás, hiszen hetek után is érzékelhető a pukli a bőr alatt, elvileg hetek-hónapok múlva majd feloszlik magától, vagy nem, és újra begyullad, csak akkor már nagyobb.
Mitesszerek ellen is jó amit írtak, gőzölj, és nyomkodj, és fertőtleníts, de tudd, hogy ezeket a kis mirigyeket az agy vezérli, és amint üres, az agy leadja a megtölt parancsot, és pár nap alatt már megint televan, és kezdheted elölről. Nincs olyan, hogy elmúlik, csak életkor, életmód váltás, időjárás, mittudomén hatására fog mérséklődni,ilyen a típusod, sajnos. Jó krémekkel viszont tényleg mérsékelheted, amiket írtak mindet megpróbáltam, szerintem mindenkinek más jó, és van, hogy ami már egyszer bevált, hozzászokik a bőröd és megint változtatnod kell majd. Nekem az Avon Clearskin vált be, hiába kent és adott el nekem a kozmetikus akármilyen drága terméket. Persze lehet, hogy ez meg pont neked nem használ.
Orulok, hogy a kedves utolso valaszolo ennyire jol tajekozott bor ugyileg XD
Ha szeretned tonkretenni a borodet nyugodtan radirozd hetente 3 alkalommal!!
Masreszt a kozmetikus tenyleg tonkreteszi a borodet?!?!?Igen ezert jartunk 3 evig iskolaba!!FANTASZTIKUS!!
Ha az arkezles utan befekszel a szoliba tenyleg ronda lesz a borod!!
Masreszt nem csak nyomkodassal lehet tisztitani a bort!!
De a kedves utolso valaszolo biztos jobban tudja XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!