Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » SOS hullik a hajam?! Segítség?

SOS hullik a hajam?! Segítség?

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok, hosszú, hullámos/ göndör dús hajjal.

Nagyon ritkán vágunk belőle, mert szeretem ha hosszú, viszont ha kiengedve hordom nem áll jól, tehát szinte mindig copfba van fogva. Most nyáron lazán fölkontyozom, nem erős a gumi, éjjel pedig kiengedem.

De mikor átfésülöm az ujjammal, marék számra húzom ki belőle a hajat.

Meg vagyok ijedve, félek a vágatástól, de attól is hogy esetleg valami komolyabb baja lesz.

Mit tudnék csinálni, mitől lehet ez?

(Nyáron nem szoktam szárítani, napon szárítom, nem nagyon fésülgetem mert nem gubancosodik, és magas homlokom van, tehát frufrut ajánlanak de nem hajlok felé)

Előre is köszönöm!

2011. júl. 19. 11:10
 1/3 anonim ***** válasza:

szia!

a hullámos/göndör haj, általában erősebb szálú, vagyis így hosszan, már biztos van súlya, nem kevés (talán picit tényleg érdemes lenni vágni). folyamatosan lett egyre több kihulló hajszálad, vagy hirtelen? nem ártana egy laborvizsgálat sem, nekem akkor szokott hullani, amikor kevés a vasam. lehet a szervezetben lezajló gyulladás is (fogászat, nődoki).

27/L (szintén göndör hajú)

2011. júl. 19. 11:19
 2/3 A kérdező kommentje:

Évzáróra vágott belőle picit anyum, de alig pár centit, és igazából mostanában erősödött meg ennyire, de eddig is hullott. Rosszul vagyok a vérvételtől..úgyhogy nem tudom az mikor fog eljönni...

Köszi a gyors választ...át kell rágni magam rajta

2011. júl. 19. 11:32
 3/3 vivces07 ***** válasza:
szia.nekem is volt ilyen.és elhiheted én is megijedtem.de egy idő után a régi hajszálak kihullanak és nőnek helyettük újak.
2011. júl. 24. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!