Segítenéétek ebben? Nem értek hozzá (szolárium)
Szóval nem voltam még szoláriumban, és már a napját se tudom mikor napoztam utoljára, így a végeredmény most az hogy hó fehér vagyok. Nem akarok csokibarna lenni, csak annyi hogy ha ránézek pl a lábamra akkor ilyen halvány barnát lássak ne fehéret. Ehhez hány perc szolárium kéne? Állóra szeretnék elvileg az gyorsabb és egyszerűbb mint többször visszafeküdni :) És hogy a kezemen már le vagyok barnulva mert ugye azt sokszor éri nap, a karom is sötétebb lesz utána? Ennél barnábbat nem szeretnék csak azért.
Illetve még egy kérdés, nem vagyok az a mutogató féle és néztem képeket pl álló szoláriumokról, ezek tényleg ilyen üvegesek? Meg belátnak ha bent vagyok? Hülye kérdés bocsi de na :( Plusz most kell várnom arra hogy megnőjön kicsit a szőr lábon+bikinin hogy tudjak gyantázni..tudom erre nem kéne figyelnem meg nem nagy ügy de nekem az. Szóval kb "mindenki előtt" megy ez a szoláriumozás vagy tudom is én, egy külön szobában vagy "eldugott részen"? Vagy hogy van ez?Köszi a válaszokat előre is!!
Szia. A fekvő szoláriumban jobban barnulsz, mert közvetlenül rajta vagy a csöveken. Ha először mész szoláriumban mindenképp a legkisebb időre menj 4-5 perc, utána lehet több, nem tom pontosan hol meik a legkebesebb.
Annyira nem lesz sötétebb a karod. 2-3 szolárium után jó színed lesz.
A szoláriumba nem lát be senki, egy külön helységbe van, ahol az ajtót betudod zárni, vagy helytől függ hogyan van kialakítva, lényeg h nem nyit rád senki ha leöltözöl, vagy fel. És semmiképp nem látja senki ahogy a szoliban barnulsz.
szerintem felváltja menj állóba is, és fekvőbe is. A fekvőnél jobban éri a lábadat a cső, tehát jobban barnit.
ha a karod sötétebb, mint a többi testrészed, és befekszel szoliba, az is sötétedni fog, de nyilván azért nem lesz olyan súlyos, ha a többi részed is lefog barnulni.
járj el hetente háromszor 3-4 percre(először, ugyanis fehér vagy, még a végén megégsz)... utána mehetsz már 5-6 és igy tovább..
én eddig nem láttam üveges álló szolit.. bemész egy kis szobába, magadra csukod az ajtót.van ott tükör, minden, amire stükséged lehet. beállsz a kabinba, olyan, mint egy ajtó, és becsukod., de lesz ott még mindig egy kis rés :) bármikor kinyithatod :D
utolsó vagyok :)
nenm feltőtlenül kell érmét bedobni... én eddig ahol voltam, egyik helyen sem kellett.Megmondod a csajnak, vagy aki ott lesz, hogy hány percre mész, ő beállitja, te bemész, megnyomod a start gombot, ami naggyal ki lesz irva :D , és ennyi.elindul magától, majd a beállitott perc eltelte után magától leáll.látni fogod, a fények elalszanak :)
Hú, köszi a válaszokat mostmár sokkal okosabb lettem! :)
Akkor lehet én értelmeztem rosszul a képeket de amiket találtam olyan mintha ilyen üveges lenne..de akkor mindegy :)
Azt olvastam még hogy a szolik között el kell telnie egy bizonyos időnek. Ezt mire értik? Ilyen hulla fehéren is mehetek heti 3×? :D És ennyi elég hogy egyen egy pici színem vagy járnom kell egy ideig? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!