Szerinted lehet az őszülő hajat fiatalosan viselni?
Figyelt kérdés
Vágással, frizurával, ki lehet hozni szép, kreatív és fiatalos megjelenést egy őszülő, szőkésbarna hajból? Vagy az őszülő haj már alapoból igénytelen a megítélésed alapján?2011. júl. 18. 13:30
1/10 A kérdező kommentje:
Légyszi ne írjátok, hogy van festék. :) Tételezzük fel ez most nem alternatíva ebben az elvi kérdésben...
Köszi!
2011. júl. 18. 13:41
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
Férfi vagy nő?
Mert férfinél egyértelmű, hogy igen.
Apukám 30 éves korától őszült, és 50 évesen is max. 40nek nézet ki. Aztán jött a kapuzárási pánik, felszedett egy fiatal csajt, befestette a haját és tadaaamm ... pont annyinek néz ki mint amennyi. :( Őszen sokkal fiatalosabb volt.
4/10 A kérdező kommentje:
Női hajra gondolok.
2011. júl. 18. 13:51
6/10 anonim válasza:
7/10 A kérdező kommentje:
Pár év múlva ilyesmi lesz, még ennyire nem vagyok ősz, pedig "csak" 27 vagyok. (Tudom, van aki ilyenkor már ősz. Ez még csak nem is kifejezett gentika, a családomban senki nem őszült ilyen hamar.)
2011. júl. 18. 14:04
8/10 anonim válasza:
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2011. júl. 18. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!