Ajánlanátok nekem egy jó sminklemosót, miteszer és pattanástalanító tonikot?
Légyszi olyat írjatok, ami nektek bevált, márkával együtt, illetve, hogy hol lehet venni.
20/L
Előre is köszi a válaszokat!
Én Avonos krémes szemfestéklemosót használok, az arcomat pedig Rival de Loop márkásjú (Rossmannban lehet venni) nedves törlőkendővel törlöm át. Ebből a márkából létezik egyéb sminklemosó termék is.
Az arcomat arcradírral és arclemosóval szoktam tisztítani, egyszer ezt, egyszer azt használom. Jelenleg DM Baleás arcradírom van és Garnier Pure arctisztítóm. A kozmetikusom azt mondta, hogy arcradírból nem érdemes drágát venni, mert a radírozó szemcsék a lényeg benne.
Tonikból nagyon sokfélét kipróbáltam már, nekem a Nivea frissítő arctonik vált be eddig a legjobban. Jól tisztít és nem szárítja ki a bőrömet.
Remélem, hogy tudtam segíteni.
24/N
Nivea young stay clear - pórustisztító tonik
jó pattanásokra és miteszerekre is
én smink lemosására is ezt használom :)
a Sminklemosó: Bioderma nagyon jó! a szem környéken is lehet használni és egyáltalán nem okoz semmi irritációt (patikában)
Tonik: 2-t is mondanék az egyik a Clinique-nek a tonikja a Müllerben lehet kapni és a bőrödnek megfelelőt a tanácsadó hölgyekkel együtt biztosan megtalálod bár ez nem olcsó. a 2. a Garnier-nek a pure active pattanás csökkentő tonikja (ezt használom én is) a hidratálókrém előtt és az arcmosás után kell használni nem mondom hogy húú ez eltüntette az összes pattanásom mert ugye a nevében is az van hogy csak csökkenti de ezt meg is teszi :) remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!