Szerintetek hogy állna nekem a szőke, vagy vörös haj?
Figyelt kérdés
Nem akarom befesteni, csak kíváncsi vagyok, hogy vajon mások szerint jól állna-e...
2011. júl. 17. 15:25
2/20 anonim válasza:
A szőkét még talán el tudnám képzelni, de a vöröset semmiféleképpen.:)
4/20 anonim válasza:
szerintem meg valami szép sötétebb vöröses szín jólállna
5/20 anonim válasza:
Esetleg mahagóni színű, vagy sötét cseresznye. De a természet nagyon jó színkeverő, nem érdemes nagyot változtatni!
Nekem nagyon sötét barna a hajam, hajszínezővel színeztem vörösre. Nem volt túl erős a szín, de mesterkéltnek sem hatott. Ha mindenképp másmilyet szeretnél, ajánlom a hajszínezőket első körben, és ha tetszik, utána festetheted, először inkább fodrásszal, utána, ha van ügyes kezű barátnő, akkor otthon is lehet. :)
Remélem segítettem!
Dóri
6/20 anonim válasza:
Szőkét szerintem semmiféleképpen se.
Vöröset talán.
7/20 anonim válasza:
Egy ilyen gyönyörű, angyalarcú lánynak szerintem minden jól áll, de a természetes a legszebb. :)
8/20 anonim válasza:
Evvel a hajjal tökéletes vagy, ne fesd be. Hasonlítasz Salma Hayek-re és Catherine Zeta Jones-ra. :)
9/20 anonim válasza:
Maradj inkább ilyen, szőkén se piszkálnálak meg bottal se XD
10/20 anonim válasza:
ne hogy befesd,főleg ne szőkére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!