Az epilátor gyengiti a szőrszálakat?
gondolkodom rajta h veszek egy epiéátor mertugy tudom h az olyan mint a gyanta ritkábban nő a szőr és jobban fáj
ez valoban igy van??
Szia!
Én már nagyon régóta epilátorral szedem a szőrt a lábamról, az elején nagyon fájt, bevallom, de a szőr lassabban nőtt, meg persze ritkábban is.
Férfivélemény:
Sziasztok, én pasi vagyok és 18-19 éves koromban úgy kiszőrösödtem, mint egy orángután. Mivel nem szeretném az életemet egy szánalmas gyökérként élni, magam is kipróbáltam ezerféle szőrtelenítési módozatot.
Most ott tartok, hogy a feleségem is segít engemet ebben, mert a hátamat ő gyantázza. Ha nincs épp gyanta otthon, akkor az epilátor gépével.
Igazából a gyantát jobban szeretem, mert egy fájdalommal sokkal nagyobb területet "takarít" el és nem szakad be annyi szál, mint az epilátorral. Ha epilátorral csináljuk, akkor az mindig sokkal tovább tart (mármint a művelet) de a sok beszakadt szál miatt az embernek az az érzése, hogy hamarabb kinő.
Azt vissza tudom igazolni viszont, hogy bármelyik módszer, amikor kitépjük a szőrt, kimondottan gyengíti, ritkítja, de csak nagyon hosszútávon. Értsd ezalatt, hogy a régi fullszőr-bekecs helyett 11-12 éves rendszeres tépdeséssel elértem, hogy már csak olyan ritkásan pelyhes, ha netán nincs időben leszedve. Én most a lézeres vagy villanófényes, végleges megoldáson gondolkodom, amivel a mellkas-has részeket is megcsináltatnám, mert azokon a helyeken 2 naponta borotválom és ez nyűgös. Remélem tudtam segíteni. Sziasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!